Οκτ/2019
7

Μετά από 15 χρόνια λειτουργίας και 588 αποφοίτους τo ΔΠΜΣ «Πληροφορική και Διοίκηση» επανιδρύθηκε με βελτιώσεις στο πρόγραμμα σπουδών του. Γνωρίστε το νέο πρόγραμμα «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Πληροφοριακά Συστήματα»

Απρ/2018
18

megaphone-96x96Πάπυροι που έχουν εκδοθεί και δεν έχουν παραληφθεί. Η παραλαβή των παπύρων γίνεται είτε αυτοπροσώπως, είτε από νομίμως εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

https://docs.google.com/document/d/1XHvJGr21-plUG46175c5UtUmlZUi71jfsQxjpcLHJTE/edit

Οκτ/2017
5

Στο πλαίσιο της έναρξης του νέου κύκλου σπουδών του διατμηματικού μεταπτυχιακού προγράμματος «Πληροφορική και Διοίκηση» πραγματοποιήθηκε εκδήλωση -συζήτηση για την καινοτομία και τη δημιουργικότητα. Προσκεκλημένη Ομιλήτρια είναι η απόφοιτη του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ, κα Lilia Ziamou, Associate Professor at Baruch College, The City University of New York.
Τίτλος της ομιλίας-συζήτησης Smash all Boundaries! Deny whatever your eyes see.” (Nikos Kazantzakis) Στη συζήτηση συμμετείχε και ο κ. Σαράντης Ζαφειρόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΑΠΘ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9/10/2017, στις 6.30 στην Αίθουσα 1 του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών.

Αυγ/2014
29

Προσοχή έχουν γίνει αλλαγές στον εσωτερικό κανονισμό του ΔΠΜΣ.

Δεκ/2012
3

Ομάδα φοιτητών και αποφοίτων αποτελούμενη από τους:

  1. Δημήτριο Ντέμπο, απόφοιτο Τμ. Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ και ΔΠΜΣ «Πληροφορική και Διοίκηση», ΑΠΘ
  2. Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, απόφοιτο Τμ. Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, Πα.Μακ. και ΠΜΣ «Συστήματα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών», Δι.Πα.Ε.
  3. Ευάγγελο Αλμπανίδη, απόφοιτο Τμ. Ηλεκτρονικής, ΑΤΕΙΘ
  4. Ιωάννη Τζανέλλη, απόφοιτο Τμ. Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, Πα.Μακ. και νυν φοιτητή στο MSc Software Engineering, University of Amsterdam

κατέλαβε την πρώτη θέση στον 5ο Πανελλήνιο Φοιτητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Καινοτομίας & Νέας Επιχειρηματικότητας στο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν με επωνυμία e‑nnovation 2012, για την επιχειρηματική τους ιδέα Social Green. To Social Green είναι ένα κοινωνικό σύστημα ανακύκλωσης που παρέχει ένα κίνητρο στους χρήστες να συμμετάσχουν στην ανακύκλωση. Το σύστημα αποτελείται από έξυπνα τερματικά ανακύκλωσης και συνοδευτικές κινητές και διαδικτυακές εφαρμογές. Όσον αφορά την κοινωνική πτυχή του συστήματος, το Social Green επιτρέπει στους χρήστες να διαδώσουν τις “πράσινες” δραστηριότητες τους, χρησιμοποιώντας την δύναμη των κοινωνικών δικτύων όπως το Facebook και το Twitter. Από την άλλη πλευρά, το σύστημα προσφέρει στους επιχειρηματικούς πελάτες ένα ενιαίο κανάλι διαφήμισης, που αποτελείται από Outdoor, Web και Mobile τμήματα και μπορεί να ενσωματωθεί στις αντίστοιχες στρατηγικές μάρκετινγκ τους.

Περισσότερα για την εφαρμογή Social Green στην διεύθυνση: http://socialgreen.kiwedevelopment.eu/new/

Περισσότερα για τον διαγωνισμό e‑nnovation στην διεύθυνση:

http://ennovation.gr/